Ime:
E-mail:
Lozinka:
Telefon:
Ime:
Poštanski broj:
Grad:
Adresa:
Ime za račun:
Poštanski broj:
Grad:
Adresa:
Vrsta isporuke:
Načini plaćanja:
 
E-mail:
 

Od naših kupaca


P.I.

Stevija Crysa Nova

Otp. pre godinu dana sam čitao o steviji na jednoj web stranici. Posle smo naručili od nekog ali i to je bio vaš proizvod. Otada smo privrženi steviji, pošto nam se jako svideo. Koristimo ga u svim receptima umesto šećera, npr kod pravljenja pekmeza, sirupa... i u Muzle stavljamo. Nema više depresije posle 15 minuta korišćenja šećera.

Puno uspeha u prodaji!

Stevija Crysa Nova

E.

Stevija prah 20g

Ovaj mali prah je senzacionalan, za sada sam koristila samo za zaslađivanje kafe, čaja, voćnih napitaka. Raduje me što sam kupila. Proizvod je senzacionalan. Hvala!

Stevija prah 20g

M.E.

Stevija Crysa Nova

Hvala na fantastičnim receptima. Steviju koristim od prve narudzbine i jako mi je fina u kafi a i koristim je za kuvanje.

Isprobala sam i vruću čokoladu koju je bio pravi doživljaj popiti posle napornog dana jednog popodneva :-)

Stevija Crysa Nova

K.M.

Stevija Fluid Nova 50ml

Sviđa mi se, sviđa mi se, sviđa mi se!!!

Prvobitno to da je ZDRAVO! Ne sadrži aspartman ili bilo šta drugo, čisto prirodno i ovako već i čovek drugačije sipa sebi zar ne :-)?

Pod dva, jako dobro se slaže sa ostalim ukusima hrane, napitaka, izuzev kafe, ali to mozda jer sam već toliko navikao sa šećerom da bih morao da se rešim kafe sa šećerom zajedno :-)

Pod tri, sa malo negativnošću sam doziveo da po letkima nema naknadni ukus, ali ja ga osećam, naravno možda samo ja osetim tako :-) tako da ovo ne bih rekao da je negativnost....više lično iskustvo :-)

Bez obzira na sve radujem se što postoji takva biljka koja je zdrava i jako vredi. U budućnosti ću da je koristim, daaaaa jer je i jako ekonomičan!!! Ne kao šećer koji se brzo troši – ne postoji dzabe izreka u vezi šećera mislim :-)

Proizvodu želim uspešnu budućnost !!!

Stevija Fluid Nova 50ml

S.K.A.

Stevija Tablete 60g min. 950 kom

Muž mi pati od povišenog pritiska, a tata je u godinama i ima šećernu bolest.

Otp. pre 2 godine sam naišla na steviju na internetu i otada muški mesto šećera koriste steviju. Jako im se sviđa jer nema loš naknadni ukus i  nije veštački zaslađivač.

Nama se sviđa, sada želim da ga probam i za pravljenje kolača...

Stevija Tablete 60g min. 950 kom

K.K.

Stevija Tabletice 300kom

 Kada izvadim tabletice za zaslađivanje kafe, čaja svi iznenađeno pitaju, šta mi je to u ruci, jer im izgled nije svakidašnji i svi se začude da postoji prirodan zaslađivač bez aspartmana, ciklamata a dosta je slađi od šećera i ne treba puno dozirati. Sirup sam koristio za zaslađivanje hrana, kuvanje, ali se mora paziti, jer ne smete puno koristiti. Jedna mala flašica mi je mesecima bila dovoljna. Jako sam zadovoljan sa Stevijom jer mogu da jedem, pijem slatko bez toga da moram da brojim kalorije ili da brinem da li  aspartman stvarno izaziva rak ili ne.

Stevija Tabletice 300kom

V.N.

Bio Dent Vital pasta za zube

I sa zubnom pastom sam prezadovoljan. Koristim verziju sa mentolnim ukusom zato što ne sadrži sles ni fluor. Dosad sam probao više zunbih pasta bez fluorida ali ne mogu reći da su imali dobar ukus. Sa stevijom ima jako dobar ukus.

Bio Dent Vital pasta za zube

I.M.

Belgijska tamna čokolada sa kremom od kafe i oblandom (zaslađena Steviom) 20 g

Probali smo sa suprugom ovu čokoladu i možemo reći da nam se jako svidela. Ima izražajan ukus kafe i kaka-a . Slatkoća nije kao kod čokolada kod kojih se koristi šećer ali je sasvim dovoljna. Oseća se da je izradjena od prvoklasnih sastojaka. Što nam se svidelo je izgled čokoladice koji nas je oduševio, vidi se da je dato puno toga na kvalitet, imala je lep "sjaj" kao da su je nečim lakirali i jako lepo je izbrazdana šarama, nama se to jako svidelo kao i ukus. A povrh svega ne kvari zube i možemo je davati našem detetu bez bojazni da će se ugojiti.

Još jednom hvala na ovom divnom i zdravom proizvodu.

 Jedva cekamo da probamo i ostale proizvode.

Belgijska tamna čokolada sa kremom od kafe i oblandom (zaslađena Steviom) 20 g

L.P.

Belgijska Tamna čokolada zaslađena sa Stevijom 85g

Pozdrav!
Zelim da pohvalim cokoladu koju sam kupio. Veoma mi se dopada jer ima originalan ukus koji je cini posebnom u odnosu na sve druge cokolade koje sam dosad probao. Uz ovo isticem i cinjenice da ova cokolada ima minimalnu, apsolutno zanemarljivu, kolicinu secera, bez vestackih zasladjivaca je, i da je rec o cokoladi sa, koliko je meni poznato,  ubedljivo najmanje ugljenih hidrata na nasem trzistu.
Lorijan Popi, dijabeticar iz Vrsca  
Belgijska Tamna čokolada zaslađena sa Stevijom 85g