Ime:
E-mail:
Lozinka:
Telefon:
Ime:
Poštanski broj:
Grad:
Adresa:
Ime za račun:
Poštanski broj:
Grad:
Adresa:
Vrsta isporuke:
Načini plaćanja:
 
E-mail:
 

Proizvodi

 • Stevija prahovi

  Stevija prahovi su prirodni ekstrakti biljke Stevije. Ekstrakti u obliku praha su 150 - 320 puta slađi od šećera. Mogu se koristiti za pripremanje kafe, čaja, osvežavajućih napitaka, pekmeza kolača, testenina, soseva i raznih drugih jela. Stevija ne sadrži kalorije, ugljene hidrate i 0 joj je glikemijski indeks. Mogu je koristiti dijabetičari i oni koji drže dijete.

 • Stevija tablete

  Stevija tablete su proizvedene od Stevija ekstrakta i dodatka za pravljenje tableta koji nisu stetni za ljudski organizam. Jedna kutija sadrzi 300 tableta. Tablete ne sadrze kalorije, ugljene hidrate i 0 im je glikemijski indeks. Mogu ih koristiti dijabeticari i oni koji drze dijete.

 • Stevija Sirupi

  Stevija sirupi su ekstrakti biljke Stevije. Mogu se koristiti za zaslađivanje (pečenje, kuvanje) i kao zamena za šećer, veštačke zaslađivače, fruktozu ili med. Ne sadrže kalorije i glikemijski indeks je 0. Mogu ih koristiti dijabetičari i oni koji drže dijete.

 • Eritritol

  Proizvodi su se proširili sa još nekim novitetima :)

 • Stevija lisce i mlevena Stevija

  Osuseno lisce Stevije i granulat lisca su zeleni ekstrakti biljke koji su ukusni kada se koriste u obliku caja. Ovi proizvodi ne sadrze kalorije, ugljene hidrate i 0 im je glikemijski indeks. Mogu ih koristiti dijabeticari i oni koji drze dijete.

 • Ostali proizvodi od Cavalier-a

  Proizvodi koji će zadovoljiti sve potrebe za vašu porodicu i Vas.